×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Aqua Sportközpont

2014. decemberében nyitotta meg kapuit Győr új fedett versenyuszodája.

 

A háromszintes létesítmény 8000 m2 beépített területtel és saját parkolóval várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.

A város új uszodája mind az úszás, mind pedig a vízilabda vonatkozásában kielégíti a vonatkozó legmagasabb minősítési kritériumokat, így rangos nemzetközi sportesemények házigazdájaként is képes helytállni.

 

A sportolni, illetve kikapcsolódni vágyóknak rendelkezésére áll egyfelől a feszített víztükrű, 50 m hosszú, 25 m széles, 2,20 m mély, 10 pályára felosztott, 26-27 Celsius-fokos versenymedence, a kisgyermekek, valamint úszni tanuló felnőttek számára pedig a 16 × 10 m-es, 90 cm mélységű, meleg vizes kismedence.

 

A wellness részleg két (8, illetve 12 férőhelyes) finn szaunát, merülőmedencét és pihenőt foglal magába, mely az úszójegy mellé vásárolt szaunajeggyel vehető igénybe.

 

Az Aqua Sportközpont létesítményében zajlanak többek közt a Győri Vízisport Egyesület, illetve a Győri Úszó Sportegyesület edzései, valamint különböző korosztályok úszásoktatása.

 

Többek közt az Aqua Sportközpont is otthonául szolgál a Győr városában 2017-ben megrendezésre kerülő XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál programjainak.

 

 

Cím: 9025 Győr, Bercsényi liget

 

GPS-pozíció:

 

Északi szélesség: 47.68900°

Keleti hosszúság: 17.61024°

 

Tömegközlekedés: 8-as, ill. 8B-s autóbusz

 

Tel.: 36-20/396-4839

E-mail: gyoruszodapenztar@gmail.com

 

Az árakról itt tájékozódhat

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebb információk: www.aquasportkozpont.hu

 

 

 

 

 

 

Vissza
Fel
Normál