×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Audi Aréna Győr

Magyarország legújabb és legmodernebb multifunkcionális csarnoka az Audi Aréna Győr, mely 2014 novemberében került átadásra.

Az új csarnok a város központjától mindössze négy kilométerre fekszik, megközelítése tömegközlekedési eszközzel is könnyen megoldható.

 

A szomszédos Magvassy Mihály Sportcsarnokkal – mely közvetlen összeköttetésben áll az Arénával - olyan komplex épületegyüttest alkot, mely nem csak a sport, de koncertek, kulturális rendezvények, kiállítások, vásárok és a társadalmi élet egyéb eseményeinek is otthonául szolgálhat.

 

Az Aréna 5500 néző befogadására alkalmas, de a fix és mobil lelátók segítségével befogadóképessége az aktuális rendezvény férőhelyigényéhez igazítható. Küzdőtere keresztbe három pályára osztható, így a Sportcsarnokot is beleértve egyszerre négy pálya is használható.

 

Az Audi Aréna videó- és szinkrontolmács berendezéssel, eredmény kijelző táblával és kivetítővel, wifi internetkapcsolattal, hűtő- és fűtő klímával, televíziós kommentátor állásokkal, büfékkel is rendelkezik, valamint 84 férőhellyel a média munkatársai számára és 192 fő befogadására alkalmas VIP teremmel. Emellett 12 öltöző, bírói és orvosi szobák, doppinghelyiség, vegyes zóna és egyéb helyiségek biztosítják a színvonalas kiszolgálást. A csarnok négy irányból megközelíthető, a sportlétesítményt körülvevő parkoló pedig mintegy 1100 parkolóhelyével elegendő helyet biztosít az autókkal érkező közönség számára.

 

Az épület kívül szitaszövet borítást kapott, mely színes reflektorokkal megvilágítva látványos külsőt kölcsönöz az Arénának.

 

A Győrben megrendezésre kerülő 2017. évi XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kézilabdaversenyeinek is az Audi Aréna Győr ad otthont.

 

Cím: 9027 Győr, Kiskút Liget

 


Vissza
Fel
Normál