×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Ipartechnika Győr SE siker

Az 1946-ban Győri Lenszövő néven alakult, ma Ipartechnika Győr SE néven működő egyesület fő célja a női tekesport fellendítése, a versenysport, az utánpótlás nevelés és a teke népszerűsítése.

 

Az egyesület sportolói fáradhatatlanul készülnek a tekesport legmagasabb osztályában, a szuperligában való szereplésre, emellett minden évben megrendezik a városi csapatbajnokságot, női, férfi és ifjúsági egyéni versenyeket, emlékversenyt szerveznek.

 

Az utánpótlás nevelést kiemelt feladatként kezelik, kihelyezett testnevelés órák keretében igyekeznek megismertetni a sportágat a tanuló ifjúsággal.

 

Az egyesület jelenleg a felnőtt- valamint ifjúsági korosztályban is 1-1 fő magyar nemzeti válogatott kerettaggal büszkélkedhet.

 

Az Ipartechnika Győr SE női tekecsapata a 2016/17. évi szuperliga csapatbajnokságban 3. helyezést ért el, melyhez hasonló nagyszerű eredményre évtizedek óta nem volt példa.

 

2017. évi rendezvények:


  • A női teke szuperliga 2016/17. évi csapatverseny utolsó bajnoki mérkőzése

2017. április 29. szombat 14.30 óra

helyszín: Győr-Szol Tekecsarnok Győr, Orgona u. 10.

 

Ekkor kerül sor a bronzérmek átadására.

 

  • 2017. évi Ipartechnika Kupa, X. Kristyán Zsuzsa emlékverseny

2017. május 19-20-21-én, május 26-27-28-án

helyszín: Győr-Szol Tekecsarnok Győr, Orgona u. 10.

 

Az egyesület világbajnok tekézőjének emlékére. A nevezések még nem zárultak le, jelenleg 260 fő jelentkezett játékra. 4 fős női csapat, női egyéni és vegyes páros versenyszámok.

 

  • 2017. évi női egyéni tekebajnokság országos döntő

2017. június 3-án és 4-én

helyszín: Győr-Szol Tekecsarnok Győr, Orgona u. 10.

 

Pályára lépnek Magyarország legjobb tekézői, akik egyúttal a világ élvonalába is tartoznak. Többszörös magyar bajnokokat, világbajnokokat láthat a közönség.

Két versenyszámban folynak a küzdelmek: 120 vegyes gurítás az első napon, a második napon a nagy izgalmakat ígérő sprint versenyszám kerül megrendezésre.

 

A rendezvények nyilvánosak, belépődíj nincs.


A szervezők szeretettel várják a teke iránt érdeklődőket!

Vissza
Fel
Normál