×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Ipartechnika Kupa 2018. – 11. Kristyán Zsuzsa emlékverseny

9 napon keresztül több száz tekéző méri össze tudását Győrben, a Kristyán Zsuzsa emlékversenyen. A május 13-án, vasárnap délelőtt 9.30-kor kezdődő és május 21-én, Pünkösd hétfőn 17.30-kor eredményhirdetéssel véget érő tornán Kristyán Zsuzsa ötszörös világbajnok győri tekézőről emlékeznek meg, immáron 11. alkalommal. A versenyt a Kristyán család és a 72 évvel ezelőtt Győri Lenszövő néven alakult Ipartechnika Győr Sportegyesület szervezi.

A verseny nyilvános, a 246 fő regisztrált játékosnak a tekesport iránt érdeklődők a lelátóról szurkolhatnak.
A helyszín: GYŐR-SZOL Zrt. győri tekecsarnoka (Győr, Orgona u. 10.). 
A résztvevőkről, pályára lépésük idejéről, az eredményekről az egyesület honlapján és facebook oldalán tájékozódhatnak: http://ipartechnikase.gportal.hu/ ; www.facebook.com/ipartechnikase

 

A nyílt teke kupán női egyéni, női csapat és vegyes páros kategóriában, ifjúsági, serdülő, felnőtt és szenior korcsoportokban mérik össze tudásukat az igazolt és amatőr tekézők. A versenyen a győri tekesport szereplőin kívül az ország minden részéből érkeznek játékosok, s a tornát burgenlandi, cseh és szlovák csapatok részvétele teszi nemzetközivé.

Várjunk minden tekesport iránt érdeklődő fiatalt és felnőttet!

 

Versenyszabályzat

Vissza
Fel
Normál