×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Mesterházy Milán

Mesterházy Milán


Tollaslabdázó – Budapest Bajnokság- és Pápa Kupa győztes

 

 

Mesterházy Milán 2007. január 31-én, Celldömölkön született. Elsőként a futball világa keltette fel érdeklődését, már 6 évesen aktívan sportolt a pápai PELC U7-es focicsapatában.

 

Később családjával Győrbe költözött, ahol a futballt már nem folytatta, helyette iskolája – a Gárdonyi Géza Általános Iskola – csapatában kezdett kézilabdázni, valamint édesapja nyomdokaiba lépve ismerkedett meg a tollaslabdával, melyet technikás, sok mozgást és ügyességet igénylő sportnak tart.

 

2015. januárjában kezdett rendszeresen edzeni a Győri Tollaslabda Egyesületben Pesty Tamás edző vezetésével, ahol tehetsége már rövid időn belül megmutatkozott. A sportban elsősorban az ösztönzi, hogy a jók között is a legjobb lehessen, mindig szeretne a dobogó legfelső fokára állni. Célja, hogy minél magasabb szintre juthasson a tollaslabda sportban, amiért kitartóan dolgozik – heti három alkalommal edz.

 

Milán példaképe édesapja, aki többszörös diákolimpiai bajnok, valamint magyar bajnoki harmadik helyezett volt.

Eddig elért eredményei közül a 2016. márciusi Pápa Kupán megszerzett első helyezésére a legbüszkébb, ahol a 11 évesek között versenyezve hozta el az aranyat.

 

Tervei között szerepel, hogy az idei évben, korosztályában megnyerje a Diákolimpiát, s minél több versenyen indulhasson el, ahol a lehető legjobb eredményeket szeretné elérni.

 

 

Eredményei:

 

2015.11.14 Hodos Tamás Emlékverseny, Budapest U9 Fiú Egyes arany

 

2015.11.28 Suparmadi Fair Play 2015, Budapest U9 Fiú Egyes arany

 

2016.01.16 Budapest Bajnokság U9 Fiú Egyes arany

 

2016.03.06.Pápa Kupa U11 Fiú Egyes arany

 

 

 

 

 

Vissza
Fel
Normál